Google Chrome logo icon with VPN shield icons
Klikk her for en kort oppsummering
Beste VPN for Chrome: En rask oppsummering

Chrome har over tre milliarder brukere! De fleste av dem er fullstendig ubeskyttet og uvitende om hvor farlig det moderne internett egentlig er. For ikke å snakke om Google med sin invasive datainnsamling. Du bør bruke en god VPN for å beskytte ditt online personvern, sikkerhet og frihet.

Her er de tre beste valgene våre for bruk med Google Chrome:

  1. NordVPN: Beste generelle VPN for Chrome
  2. CyberGhost: Nybegynner vennlige apper + gratis VPN-utvidelse for Chrome
  3. Surfshark: Den raskeste VPN-en for Chrome

Hvis du er ute etter råhastighet med en rimelig prislapp, anbefaler vi Surfshark. Hvis du vil ha hele pakken, gå med NordVPN.

Chrome-utvidelsen er fullpakket med flotte funksjoner som bør tilfredsstille både VPN-nybegynnere og erfarne proffer.

Vil du lære mer om å være trygg og anonym mens du surfer med Google Chrome? Finn alt om det i hele artikkelen vår nedenfor.

Med over 60 % av markedsandelen er Google Chrome den mest populære nettleseren der ute. Den er rask, enkel å bruke og tilbyr flere utvidelser enn konkurrentene.

Google samler imidlertid inn sensitive brukerdata og Chrome har hatt mange sikkerhetsfeil opp gjennom årene. Faktisk har noen av utvidelsene blitt brukt til å stjele kryptolommebok nøkler tidligere også. Med andre ord, du trenger beskyttelse fra nettleseren din også. Chrome har definitivt ikke det beste ryktet der ute for å beskytte brukernes personvern, så det er også noe å vurdere.

Å bruke en VPN (virtuelt privat nettverk) er den beste måten å beskytte nettet på personvern mens du surfer på nettet med Chrome. Men hvilken bør du velge?

Med så mange VPN-leverandører på markedet, vil det ta måneder å gjøre din egen forskning. Det er derfor vi har listet opp våre topp 3 VPN-er for Chrome her.

De beste VPN-ene for Chrome – våre anbefalinger

Prosessen med å velge den beste VPN-en for Chrome er full av endeløse spørsmål. Hvilken bør du velge? Er det nok å bruke bare en utvidelse? Vil kryptering redusere tilkoblingen din?

Det er vanskelig å teste VPN-er én etter én for å finne det mest kompatible alternativet med Google Chrome. For å gjøre det enkelt for leserne våre, gjorde vi den vanskelige delen og testet dusinvis av VPN-er for deg. Vi la spesielt vekt på hastigheten, sikkerheten, egenskapene for geo-oppheving, brukervennligheten og mange andre faktorer.

Resultatet? Vi fant de aller beste VPN-ene for Chrome. Les mer om dem nedenfor.


1. NordVPN – Den beste generelle VPN-en for Chrome

Screenshot of NordVPN website with logo horizontal
NordVPN er en av de to beste VPN-ene på markedet for tiden. Den tilbyr en utrolig sikkerhetspakke sammen med gode hastigheter. Denne allsidigheten gjør den til en ideell VPN for Chrome, spesielt når vi tar den brukervennlige utvidelsen i betraktning.
Screenshot of NordVPN extension
NordVPNs Chrome utvidelse ble lansert i 2017 og krever et betalt abonnement, fra $3,71 per måned. Den gir deg imidlertid tilgang til en full pakke med 5000+ servere i 60 land. Innstillinger-menyen lar deg blokkere WebRTC, en kommunikasjonsprotokoll som kan lekke den virkelige IP-adressen din.

Du kan bruke AdBlocker (tidligere CyberSec i utvidelsen) for å blokkere annonser, skadelig programvare, nettfisking nettsteder og andre trusler.

Det er også et smart omgåelsesverktøy som lar deg lage en liste over nettsteder du vil ha direkte tilgang til (med din virkelige IP). Du kan for eksempel bruke NordVPN utvidelsen for Chrome til å oppheve blokkeringen av Netflix USA mens du strømmer YouTube uten den på samme tid.

NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene tilbake garanti. Så du kan teste NordVPN i 30 dager helt risikofritt.

NordVPN
Avtale Bare $3,19 per måned for et 2-årig abonnement med 30-dagers pengene tilbake garanti
Fra
NOK 3,19
9,3
  • Enestående beskyttelse og stort utvalg av servere
  • Fin og tilfredsstillende applikasjon
  • Ingen logger
Besøk NordVPN

2. CyberGhost – Nybegynner vennlige apper + gratis VPN-utvidelse for Chrome

Screenshot of Cyberghost website with logo horizontal
CyberGhost tilbyr den mest nybegynner vennlige programvaren til en utmerket pris, fra bare $2,15 per måned. Det er også den eneste leverandøren på denne listen med en helt gratis VPN-utvidelse for Chrome.

Med tanke på personvernet ditt lar selskapet deg bruke utvidelsen uten å opprette en konto eller oppgi personopplysninger, noe som er et stort pluss i bøkene våre. Med andre ord kan du holde deg helt anonym på nettet med CyberGhost VPN for Chrome.
Screenshot of Cyberghost VPN extension
Chrome-utvidelsen vil skjule din ekte IP, blokkere sporing på nettet og skadelig innhold, og hindre WebRTC lekkasjer. Du kan også bruke den til å fjerne blokkeringen av Netflix US eller Hulu fra hvor som helst i verden.

Den største ulempen med CyberGhosts gratis Chrome utvidelse er det faktum at du bare har tilgang til 8 servere i 4 land. Hvis du vil bruke hele nettverket deres (7 300+ servere i 90+ land), må du ha premium.

CyberGhost tilbyr en 14-dagers pengene tilbake garanti på sin månedlige plan og en 45-dagers refusjon på lengre abonnementer. Så du kan teste CyberGhost gratis og se om det fungerer for deg.

CyberGhost
Avtale  Fra €2,19 per måned
Fra
NOK 2,19
8,8
  • Meget brukervennlig
  • Høy kvalitet for en lav pris
  • Torrents og Netflix er mulig
Besøk CyberGhost

3. Surfshark – Den raskeste VPN-en for Chrome

Screenshot of Surfshark VPN website with logo horizontal
Surfshark tok førsteplassen på listen vår over de raskeste VPN-ene der ute. Rå hastigheten kommer sammen med utrolige funksjoner, for eksempel en svært optimalisert server stabel og budsjett vennlige priser (fra $2,49/måned). Dette gjør det til et utmerket valg hvis du bruker Chrome mest for strømming og tilgang til torrent nettsteder.
Screenshot of Surfshark VPN extension
Surfsharks VPN-utvidelse for Chrome bruker hele servernettverket (3200+ servere i 65 land). Du kan også oppgradere personvernet ditt & sikkerhet med multi-hop tilkobling i sensur tunge land som Kina. Multi-hop lar deg etablere VPN-tilkoblingen din gjennom flere VPN-servere i stedet for bare én.

«CleanWeb» funksjonen vil blokkere skadelig programvare, annonser og sporere for deg. Vær oppmerksom på at den ikke blokkerer YouTube-annonser. Du kan også aktivere varsler for nettsteder som har blitt brutt tidligere. Til slutt er det en popup-blokkering for informasjonskapsler som slår av de irriterende meldingene om samtykke til informasjonskapsler.

Surfshark VPN kommer med en 30-dagers pengene tilbake garanti. Så du har en hel måned til å teste Surfshark gratis.

Surfshark
Avtale Surf sikkert og anonymt for bare €2,30 per måned
Fra
NOK 2,30
9,0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Hva bør du se etter når du velger VPN for Chrome?

Når det gjelder VPN-er for Chrome, leter de fleste brukere etter sikkerhet, sømløs ytelse og brukervennlige utvidelser. Med det i tankene, her er alle faktorene vi vurderte under testingen vår:

  • Sikkerhet: NordVPN- og Surfshark-utvidelsene bruker TLS 1.2-kryptering. Det er det beste alternativet for sikkerhet i nettleseren som beskytter deg mot hackere, avlyttinger og andre uautoriserte parter. Alle tre vil beskytte deg mot data lekkasjer og kommer med jernkledde null logg policyer.
  • Hastighet: Alle utvidelser på denne listen er ekstremt raske. De vil koble deg til hvilken som helst server nesten umiddelbart, og det er mange steder å velge mellom med NordVPN og Surfshark. Du har ingen problemer med å strømme Netflix, laste ned torrenter eller spille på nettet.
  • Brukervennlig: Valgene våre er også enkle å sette opp og bruke. CyberGhost er den mest nybegynnervennlige av de tre, mens NordVPN og Surfshark også kan henvende seg til avanserte brukere. De er også ganske lette, så du trenger ikke å bekymre deg for at nettleseren din henger.
  • Pris-kvalitet: Det er alltid hyggelig å spare penger hvis det er mulig. CyberGhosts Chrome-utvidelse er helt gratis, men den kommer med noen begrensninger. Når det er sagt, er både Surfshark og NordVPN ganske rimelige for verktøyet de tilbyr.

Du kan lære mye mer om våre topp 3 VPN-er for Chrome i deres separate anmeldelser. De gir mye mer informasjon med resultatene av våre praktiske tester.

Kan jeg bruke en gratis VPN for Chrome?

Når vi diskuterer gratis VPN-er for Chrome, bør vi skille mellom to typer produkter:

  • Gratis (begrenset) versjoner av kjente premium VPN-er
  • Farlige og ineffektive gratis VPN-er

Som nevnt tilbyr CyberGhost en helt gratis VPN-utvidelse for Chrome. Dette er imidlertid bare en begrenset versjon av deres betalte produkt. Du har tilgang til færre servere, det er ingen kryptering, og hastighetene er ikke i nærheten av så høye som du ville fått hvis du kjøper det betalte abonnementet.

Noen VPN-apper kan også brukes gratis med alvorlige begrensninger. For eksempel inkluderer ProtonVPN’s gratisplan bare tre serverplasseringer mens pålegger en månedlig grense på 10 GB.

Til tross for disse begrensningene, snakker vi fortsatt om legitime VPN-tjenester. De serverer deg vanligvis med noen popup-vinduer og annonser for å støtte gratisplanene deres, men de gir fortsatt tilstrekkelig beskyttelse. De er også ideelle for å teste disse VPN-ene gratis før du kjøper dem.

Farlige gratis VPN-er

På den andre siden av spekteret har vi ondsinnede VPN-er som ikke tilbyr noen beskyttelse overhodet. De prøver vanligvis bare å stjele og selge dataene dine eller bruke datakraften din til å utvinne kryptovalutaer.

Alle disse «VPN-ene» eies vanligvis av den kinesiske regjeringen i et forsøk på å samle etterretning. Disse inkluderer slike som Super VPN, Snap VPN, VPN Proxy Master og noen få andre. Hola VPN har hovedkontor i Israel, men det er like farlig.

Informasjonen disse tjenestene samler inn er det vi kaller «aktivitetslogger,» som er den verste formen for logging. De inkluderer nettstedene du besøker og din interaksjon med dem. De kan også omfatte tilkoblingstider, metadata og IP-adresser. Med andre ord, disse gratis VPN-ene kan i utgangspunktet sees på som spyware.

Vi fraråder på det sterkeste å bruke VPN-er fra sistnevnte kategori. Hvis du har et stramt budsjett, anbefaler vi å sjekke tjenestene på listen vår over virkelig gratis VPN-er.

Hvorfor bruke en VPN for Chrome?

Det er utallige grunner til at Chrome-brukere bør vurdere å installere en VPN. De mest relevante inkluderer:

  • Økt nettsikkerhet: VPN-utvidelser for Chrome bør kryptere nettrafikken din for å blokkere tilgang til ondsinnede tredjeparter. Spion organisasjoner, hackere og til og med Google kan ikke stjele det de ikke kan se. Med andre ord lar de deg surfe på nettet trygt og anonymt.
  • Økt personvern på nettet: Å koble til en hvilken som helst VPN-server erstatter din ekte IP med en falsk. Dette sikrer at nettrafikken din aldri kan spores til deg, din plassering eller din virkelige IP-adresse. IP-adressen din kan brukes til å geolokalisere enheten din og angripe deg på utallige måter. Med en god Chrome VPN-utvidelse vil du være helt trygg fra disse angrepene.
  • Omgå geo-restriksjoner: Strømming av Netflix USA eller Disney+ er bare en av fordelene du får med de beste VPN-ene for Chrome. Bare koble til en amerikansk server for å få en lokal IP, så er du i gang. Du kan også bruke dem til å omgå nettsensur i land som Russland og Kina.

Konklusjon: Den beste VPN-en for Chrome

De beste VPN-ene for Chrome vil hjelpe deg å bruke favoritt-nettleseren din trygt og anonymt. De kan også fjerne blokkeringen av de beste versjonene av alle strømme plattformer og omgå nettsensur.

Hvis du bare leter etter den beste pakken du kan kjøpe, anbefaler vi å gå med NordVPN. Hvis strømming er noe for deg og du bare vil ha rå hastighet, er Surfshark det rette verktøyet for deg. Til slutt, hvis du er en VPN-nybegynner og ønsker å spare så mye som mulig, er CyberGhost akkurat det du trenger.

Ser du etter en VPN for Chromebook? Vi viser våre topp 7 her. Du kan også finne enda flere pålitelige alternativer på vår fullstendige liste over beste VPN-er for dette året . Hvis du leter etter annen nettsikkerhet programvare, sørg for å sjekke listen vår over beste antivirus for Chromebook.

Beste VPN for Chrome: Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om de beste VPN-ene for Chrome? Bare klikk på et av de vanlige spørsmålene nedenfor for å utvide svaret.

Har Chrome en innebygd VPN?

Nei! Google Chrome kommer ikke med sin opprinnelige VPN. Dette lar deg åpne for alle slags angrep fra hackere og andre ondsinnede parter. Din Internett-leverandør og offentlige organisasjoner kan også spionere på deg. Du bør alltid bruke en god VPN for å beskytte personvernet ditt mens du bruker favorittnettleseren din. Sjekk de beste alternativene på listen vår over de beste VPN-ene for Chrome.

Finnes det en gratis VPN for Chrome?

Ja, men å bruke gratis VPN-er er (nesten) aldri en god idé. De gir vanligvis null beskyttelse, og lar deg være åpen for alle slags angrep. På den annen side kan de stjele og selge dataene dine og bruke prosessoren din til å utvinne kryptovalutaer. Hvis du har et stramt budsjett, bør du ta en titt på listen vår over virkelig gratis VPN-er som faktisk gir tilstrekkelig beskyttelse.

Hva er den beste gratis VPN-en for Chrome?

CyberGhost tilbyr en helt gratis VPN-utvidelse for Chrome. Det vil skjule din virkelige IP, blokkere online sporing og skadelig innhold, og forhindre WebRTC-lekkasjer. Du kan også bruke den til å fjerne blokkeringen av Netflix US fra hvor som helst i verden. Merk at dette er en proxy-utvidelse som ikke krypterer trafikken din. Hvis du vil ha full kryptering, anbefaler vi å gå med ProtonVPN. Du må imidlertid installere VPN-appen siden Proton ikke tilbyr nettleserutvidelser.

Legg igjen en kommentar