Trophy, free VPN icon, popcorns and laptop streaming
Klikk her for et sammendrag av artikkelen
Beste gratis VPN for Netflix: En oppsummering

Flere betalte virtuelle private nettverk (VPN-er) kan ikke pålitelig oppheve blokkeringen av Netflix, så å finne en gratis Netflix VPN er ingen enkel prestasjon. Etter omfattende forskning og testing, her er de beste gratis VPN-ene for å få tilgang til Netflix:

  1. PrivadoVPN: den totalt sett beste gratis VPN Netflix
  2. Windscribe: den sikreste gratis Netflix VPN
  3. TunnelBear: jokertegn for å fjerne blokkering av Netflix

Det er verdt å merke seg at strømming av Netflix med disse gratis VPN-tjenestene kan være hit-eller-miss. Noen VPN-er gir deg ikke konsekvent tilgang til Netflix biblioteker, og du kan oppleve forsinkelser og buffering. Av disse grunnene anbefaler vi å bruke betalte VPN-er for å se Netflix.

Surfshark, vår beste billige VPN, er et utmerket alternativ, siden det kan fjerne blokkeringen av globale Netflix-biblioteker til røverkjøps priser.

Hvis du fortsatt er opptatt av å bruke en gratis VPN for Netflix, les resten av artikkelen vår nedenfor.

Hvis du leter etter en gratis Netflix VPN, er i dag din lykkedag. Selv om mange VPN-er hevder å fjerne blokkeringen av Netflix-biblioteker fra hele verden, er det bare noen få som gjør ordene sine. Dette skyldes i stor grad Netflix sin utholdende proxy deteksjon teknologi .

Gratis VPN-er kommer ofte med begrensninger, inkludert datatak og lave hastigheter, og de fleste av dem kan ikke gi deg tilgang til Netflix-biblioteker. Som et resultat kan det føles som å gripe sugerør å finne en gratis VPN for Netflix. Men ikke å bekymre deg. Vi har gjort det tunge arbeidet for deg ved å undersøke og teste dusinvis av gratis VPN-er for å finne de som er gode til å fjerne blokkering av Netflix.

Les videre for å oppdage våre tre beste gratis VPN-er for å strømme storfilmer fra Netflix uavhengig av hvor du befinner deg.


Den beste gratis VPN-en for Netflix

Nedenfor vil vi dele våre tre beste gratis VPN-er for å fjerne blokkering av Netflix-biblioteker. Det er verdt å merke seg at med gratis VPN-tjenester er grenseløs oppheving av blokkering av Netflix ikke gitt. Noen krever flere forsøk før de fungerer med Netflix, mens andre kommer med data- og båndbreddebegrensninger.

Hvis du legger merke til at gratis VPN-en din sliter med å hjelpe deg med å strømme Netflix, sørg for å bla ned til vår seksjon «Hva du skal gjøre hvis din gratis VPN for Netflix ikke fungerer.»

La oss nå grave i våre beste gratis Netflix VPN-er, og starter med vinneren vår, PrivadoVPN.


1. PrivadoVPN: Den beste gratis Netflix opphevings mesteren

Screenshot of PrivadoVPN website homepage

PrivadoVPN er den beste gratis VPN-en for Netflix, punktum. Under vår testing fjernet denne VPN-tjenesten konsekvent Netflix-biblioteker uten problemer. Vi var spesielt imponert over det faktum at den var i stand til å oppheve blokkeringen av Netflix US. Hvis du vil gjøre det samme, sørg for å klikke på en av «besøk PrivadoVPN»-koblingene på nettstedet vårt. Disse koblingene gir deg tilgang til Privados eksklusive gratis servere, som bruker tilsløring for å jobbe med Netflix.

Gratisversjonen av PrivadoVPN tilbyr servere i 12 byer og 10 GB data hver måned, selv om du bare kan koble til én enhet om gangen. PrivadoVPNer eneste ulempe er at hvis du bruker datatilbudet, vil du være begrenset til 1 Mbit hastigheter og bare én server. Dette vil ikke fungere bra hvis du har tenkt å strømme HD-filmer.

I tillegg til å hjelpe deg med å få tilgang til Netflix, er PrivadoVPN også flink til å fjerne blokkering av andre strømmetjenester, inkludert BBC iPlayer, Hulu og Hotstar. Det er verdt å merke seg at PrivadoVPN fungerer bra på forskjellige operativsystemer, inkludert Windows, Mac, iOS og Android, selv om det ikke er noen app for Linux. Heldigvis er PrivadoVPNs programvare intuitiv og enkel å bruke, noe som gjør den til et godt valg for folk som er nye til VPN-er.

I tillegg tilbyr PrivadoVPN militærklasse AES-256 kryptering sammen med en automatisk kill switch, noe som er sjeldent blant gratis VPN-er. Ikke rart det topper listen over de beste virkelig gratis VPN-ene!

Visit PrivadoVPN

Fortsatt i tvil om PrivadoVPN? Les hele vår PrivadoVPN anmeldelse for å hjelpe deg med å bestemme.


2. Windscribe: En gratis Netflix VPN med raske servere

Screenshot of Windscribe, website homepage with added logo in the corner

Windscribe er en annen gratis VPN-tjeneste som kan fjerne blokkeringen av Netflix-biblioteker, selv om det kan være en hit eller miss satsing. Vi måtte prøve flere servere før VPN var i stand til å oppheve blokkeringen av Netflix for oss. Men hvis du må bruke en gratis VPN for Netflix, er Windscribe et praktisk alternativ.

Du får 2 GB gratis hver måned, men når du leverer e-post adressen din, oppgraderer Windscribe tilbudet til 10 GB månedlig – like mye som PrivadoVPN.

I tillegg gir Windscribes gratisversjon deg tilgang til servere i over ti land, inkludert land med imponerende Netflix biblioteker, som USA, Storbritannia, Nederland, Canada, Frankrike og Tyskland. Enda bedre, Windscribes servere gir raske tilkoblings hastigheter, som er utmerket for strømme av Netflix. I tillegg har Windscribe apper for alle større plattformer, inkludert Windows, Mac, Android, FireTV og Linux.

Til slutt er Windscribe dekket med en imponerende rekke sikkerhetsfunksjoner for å beskytte deg mens du ser på Netflix. Du får en kill-switch, AES-256 kryptering og den alltid sikre WireGuard protokollen. Til sammenligning kommer ikke PrivadoVPN med WireGuard.

Visit Windscribe

Fortsatt usikker på om du vil laste ned Windscribe? Les vår fullstendige Windscribe anmeldelse for mer informasjon.


3. TunnelBear: Stort server nettverk med data begrensninger

Screenshot of TunnelBear, website homepage with added logo in the corner

I vår testing hadde TunnelBear litt vanskeligere for å fjerne blokkeringen av Netflix biblioteker. Vi måtte justere noen innstillinger, inkludert bytte servere og protokoller, for å få tilgang til Netflix biblioteker i Storbritannia og Tyskland. Selv da fikk vi ikke konsistente resultater. Derfor vil vi ikke anbefale denne VPN-tjenesten for å fjerne blokkering av Netflix på lang sikt, men det er verdt et forsøk hvis du ikke har noen alternativer.

Til tross for at de sliter med å fjerne blokkeringen av Netflix, er TunnelBear en av de mer pålitelige og sikre gratis VPN-ene. Du får AES-256 kryptering av militær klasse, som er nesten umulig å bryte. Selv på en gratis konto, vil du kunne koble til servere i flere land, inkludert Tyskland, Spania, Japan, USA, Frankrike og Canada.

Videre har denne gratistjenesten apper for ulike plattformer, inkludert Windows, Mac og Android, samt nettleser utvidelser. Det beste er at disse appene generelt er enkle å bruke, og de følger TunnelBears lekne og fargerike visuelle stil.

Dessverre tilbyr TunnelBear bare 500 MB, som er ganske lite for å se Netflix. For perspektiv, hvis du skal strømme en HD-film i én time, vil du brenne gjennom rundt 3 GB. Kort sagt, TunnelBear er et godt midlertidig alternativ, men det er ikke den aller beste gratis VPN for Netflix. Hvis du vil overskue et show, har du det bedre med PrivadoVPN eller Windscribe.

Visit TunnelBear

Du kan lære mer om denne morsomme leverandøren i vår fullstendige TunnelBear anmeldelse.


Hva skal du se etter i en gratis Netflix VPN

De fleste gratis VPN-er har betydelige begrensninger, så det er avgjørende å granske alternativene dine for å sikre at du velger det beste. Da vi bestemte oss for våre topp tre, testet vi VPN-ene våre på forskjellige fronter. Hvis du ønsker å forske på den beste gratis VPN-en for Netflix, her er hva du skal se etter:

  • Mulighet til å strømme Netflix: Noen gratis VPN-tjenester fjerner enkelt blokkering av Netflix i bestemte regioner, men svært få VPN-er har tilgang til Netflix USA. Det er derfor det er viktig å teste for å bekrefte hvilke Netflix-biblioteker VPN-en din kan fjerne blokkeringen av. Du må kanskje endre servere, bytte protokoller og tømme hurtigbufferen mens du tester.
  • Hastighet: De fleste gratis VPN-er for Netflix begrenser hastighetene dine og begrenser båndbredden. Hvis VPN-en din er treg, vil du oppleve etterslep, buffering og dårlig videokvalitet mens du ser på Netflix. Artikkelen vår «Hvordan gjøre en VPN-test for hastighet og sikkerhet» kan hjelpe deg med det tøffe mens du tester VPN-er for hastighet.
  • Retningslinjer for ingen logger: Fordi mange VPN-er logger og selger dataene dine til annonsører, er det viktig å finne ut om gratis VPN tilbyr en streng retningslinje for ingen logger. Det er også verdt å sjekke om de noen gang har blitt hacket og hvordan de håndterte det.
  • Sikkerhet: VPN-en din er like god som sikkerhetsfunksjonene den tilbyr. Gratis VPN-er kommer vanligvis med begrensede sikkerhetsfunksjoner, men slike som AES-256 kryptering og en rekke sterke protokoller er et must.
  • Kundestøtte: Noen VPN-er gir kundestøtte prioritet til betalende kunder. Så hvis du bruker en gratis VPN, kan det hende du ikke kan få den hjelpen du trenger. Finn ut om din valgte VPN har uttømmende kunnskapsbaser og bruker fora, selv om du ikke kan få toppnivå og sanntids støtte for samtaler og live chat.

Hva du skal gjøre hvis din gratis VPN for Netflix ikke fungerer

Infographic showing what to do if your free VPN for Netflix is not working

Du kan bli fristet til å slutte når du legger merke til at din gratis VPN ikke lar deg oppheve blokkeringen av Netflix. Før du kaster inn håndkleet, her er noen feilsøkingstips for å få din gratis Netflix VPN til å fungere igjen.

1. Velg en annen VPN-server

Sjansene er store for at gratis VPN-serveren du bruker er blokkert av Netflix, eller den er lekkende informasjon om posisjonen din. Uansett, hvis din gratis VPN sliter med å få tilgang til Netflix, velg en annen serverplassering. Du må kanskje søke gjennom flere servere før du finner en som kan oppheve blokkeringen av Netflix biblioteker.

Vi anbefaler å bruke strømme optimaliserte VPN-servere for å få tilgang til Netflix, siden de vanligvis har tilslørings funksjoner som kan overliste Netflix geo blokkeringer. De fleste gratis VPN-er fungerer imidlertid ikke med denne typen servere. Din beste innsats på denne fronten er gratisversjonen av PrivadoVPN.

2. Tøm bufferen og slett informasjonskapslene

Nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler forbedrer nettleser opplevelsen din ved å få sidene til å lastes raskere. Dette har imidlertid en kostnad: disse informasjonskapslene holder styr på IP-adressen din og posisjonen din og kan avsløre disse til nettsteder du besøker. Derfor, selv om den gratis VPN-en din fungerer, kan Netflix vite at plasseringen og IP-adressen din er forskjellige og blokkerer deg fra å se geospesifikt innhold helt.

Vi anbefaler at du tømmer bufferen og sletter informasjonskapslene med jevne mellomrom for å fjerne hint om posisjonen din, slik at Netflix ikke vet hvor du strømmer fra. Alternativt kan du endre nettleseren din eller bruke inkognito modus for å surfe anonymt.

3. Sørg for at VPN-en din er oppdatert

Selv om programvareoppdateringer kan være enkle å ignorere, legger de ofte til essensielle sikkerhets rettinger, opphevings funksjoner og bruker grensesnittfunksjoner til VPN-en din. For eksempel kan den gratis VPN-en din introdusere blokkerings funksjoner i oppdateringene deres for å få tilgang til Netflix. Slike oppdateringer er ikke sjeldne, med tanke på at Netflix er ivrig på å blokkere VPN-er. Generelt anbefaler vi at du se etter tilgjengelige oppdateringer for VPN-en din minst én gang i måneden.

I unntakstilfeller må du kanskje avinstallere og installere gratis VPN-en din på nytt for å få den til å fungere som den skal. Vanligvis vil du imidlertid bare bli vist en popup som ber deg om å oppdatere programvaren.

Et annet nyttig alternativ er å gjenopprette VPN-en til standardinnstillingene, spesielt hvis du har tuklet med dem gjentatte ganger. Dette kan bare være den lille oppryddingen VPN-en din trengte for å effektivt gi deg tilgang til Netflix igjen.

4. Kontakt kundestøtte

Hvis tiltakene ovenfor ikke fungerer, kontakt VPN-kundestøtten. De fleste VPN-er begrenser støtte alternativene som er tilgjengelige for gratis brukere, slik at du kan starte med kunnskapsbaser som vanligvis finnes på nettsidene deres. Hvis du ikke finner det du trenger der, kan du sende en e-post, ringe eller bruke live chat-støtte.

Av de tre VPN-ene på denne listen har Windscribe den beste kundestøtten, med en uttømmende kunnskapsbase, oppsettguider for et bredt spekter av plattformer og en subreddit. Imidlertid fungerte ikke live chat-alternativet deres da vi testet det.


Utfordringene ved å bruke gratis Netflix VPN-er

Infographic showing the challenge of using free Netflix VPNs

I en verden full av «gratis tjenester» er det fristende å bare velge en gratis VPN og være på vei. Imidlertid kan Netflix VPN-er (og spesielt gratis VPN-tjenester) være begrensende og til og med farlig for tilgang til Netflix biblioteker.

Nedenfor graver vi dypt inn i grunnene til at vi ikke helhjertet anbefaler gratis VPN-er for å strømme Netflix.

Gratis VPN-er kan logge og selge dataene dine

Som Tristan Harris fra Center for Humane Technology sier, «hvis du ikke betaler for produktet, så er du produktet.» Dette gjelder også for mange gratis VPN-er. Siden du ikke betaler for VPN, må disse gratistjenestene finne en annen måte å tjene penger på. Derfor tyr de ofte til å logge dataene dine og selge dem til annonsører. Visst, betalte VPN-er kan også logge dataene dine, men det er mindre sannsynlig at de gjør det siden de har en konstant inntektskilde.

Generelt beholder VPN-er e-postadresser og konto data, men noen leverandører logger annen tilleggsinformasjon som kan være skadelig. Spesielt når en (gratis) VPN logger enhetens IP-adresse eller trafikk (som betyr nettstedene du besøker), bør du passe deg. Målet med en VPN er å skjule din IP-adresse og nettadferd, og å holde denne typen logger kan uansett gjøre denne informasjonen tilgjengelig for tredjeparter.

Heldigvis samler våre topp tre VPN-er knapt noen av slike logger. PrivadoVPN bruker kun RAM-servere, noe som betyr at alle logger slettes ved hver omstart. Selv om Windscribe og TunnelBear samler inn noen få logger, inkludert personlige data og konto datalogger, er de heller ikke en reell grunn til bekymring.

Når du velger en gratis VPN, må du undersøke leverandørens loggføring policy grundig – du kan bli overrasket over loggene de fører. For eksempel samler HolaVPN inn alle typer brukerdata, inkludert din IP-adresse, navn, e-post, betalingsinformasjon, nettleser type, og besøkte nettsider. Derfor anbefaler vi ikke bruk av Hola.

Noen VPN-er inneholder skadelig programvare

Hackere og svindlere skaper kaos ved å finne måter å installere skadelig programvare på enheter. Slik skadelig programvare kan hjelpe dem med å stjele passordene dine, slette filer og fullstendig ta over enheten din. Dessverre, noen «gratis VPN-er» kommer sammen med all slags skadelig programvare. Når du laster ned og installerer disse appene, setter du enheten din i fare.

I 2017 studerte forskere fra University of NSW og UC Berkley i USA 238 VPN-apper i Google Play Store for å finne ut om de hadde skadelig programvare. Resultatene var sjokkerende: over 38 % av VPN-ene som ble studert inneholdt en eller annen form for skadelig programvare, spyware eller adware.

Et eksempel på en malware infisert VPN er SuperVPN. Enda mer bekymringsverdig: denne VPN-en er en av de første resultatene du ser når du søker etter «VPN» i Google Play Store. Den skadelige programvaren har gjort det mulig for hackere å samle inn sensitive brukerdata, inkludert påloggingsdetaljer og kredittkortinformasjon, gjennom årene.

Gratis VPN-er kan ha annonser og popup vinduer

Gratis VPN-er bombarderer deg ofte med annonser og popup vinduer. Denne praksisen er ikke overraskende, med tanke på at gratis VPN-er må finne en måte å tjene penger på. Disse annonsene er ofte målrettede, noe som betyr at gratis VPN-er sannsynligvis deler Internett trafikkdataene dine med annonsører. I de verste tilfellene kan slike annonser være fulle av skadelig programvare og kan ende opp med å forsinke internettforbindelsen din.

Til og med gratis VPN-er som ikke selger annonser kan fortsatt komme med popup-vinduer som prøver å få deg til å investere i premium versjonen deres. Selv om dette ikke trenger å være veldig påtrengende, anses det fortsatt som irriterende av enkelte brukere.

Data grenser kan forstyrre Netflix-opplevelsen din

En annen viktig utfordring med de fleste gratis VPN-er er at de begrenser datapakken din. De beste gratis VPN-ene, som PrivadoVPN og Windscribe, gir deg rundt 10 GB data hver måned. Imidlertid gir gratis VPN-er på det lave trinnet deg bare 500 MB.

For Netflix strømming er slike data begrensninger sørgelig utilstrekkelige. Ifølge Netflix vil brukere brenne gjennom 3 GB per time når de setter videokvaliteten til høy oppløsning. Hvis du vil se Netflix i Ultra high definition (4K), trenger du rundt 7 GB data per time.

Her er Netflixs fire video kvalitetsinnstillinger for å hjelpe deg å forstå hvor mye data de tar opp per time i gjennomsnitt.

  • Lav: Grunnleggende videokvalitet, opptil 0.3 GB
  • Middels: Standard videokvalitet, opptil 0.7 GB
  • Høy: Beste videokvalitet
    • Standard definisjon: opptil 1 GB
    • Høy definisjon: opptil 3 GB
    • Ultra high definisjon (4K): opptil 7 GB
  • Auto: Justerer seg automatisk for å levere høyest mulig kvalitet, basert på din nåværende internettilkoblings hastighet.

Det er klart at med en gratis VPN-datapakke kan du bare strømme Netflix i høyeste kvalitet i noen timer i beste fall. Riktignok lar Netflix deg justere videoinnstillingene dine og velge den laveste videokvaliteten. Men selv med den innstillingen trenger du omtrent 300 MB per time. Med TunnelBears datagrense på 500 MB varer du ikke mer enn noen få timer.

Gratis VPN-er kan redusere hastigheten på Internett

Har du noen gang prøvd å se en Netflix-film med tregt internett? Videoen din fortsatte sannsynligvis å lagre og bufre. Dessverre begrenser noen gratis VPN-er med vilje båndbredden din og bremser internetttrafikken din. De gjør dette for å få gratis brukere til å oppgradere til en betalt plan. For eksempel nevner ProtonVPN på nettstedet deres at de gir gratis brukere «middels» hastigheter, mens betalte brukere får tilgang til raskere tilkoblinger.

Andre gratis VPN-er tilbyr ganske enkelt et svært begrenset gratis nettverk, noe som betyr at det er mange gratis brukere som jobber med de samme tre eller fire VPN-serverne. Dette kan også redusere hastigheten betydelig.


Surfshark: Et billig alternativ til gratis Netflix VPN-er

Sjansen er stor for at du leter etter en gratis VPN-leverandør for å se Netflix fordi du vil spare penger. Imidlertid er det flere VPN-er som kan hjelpe deg å se Netflix uten å etterlate et bulk i budsjettet ditt, siden de er veldig billige. Den beste billige VPN som fungerer med Netflix er Surfshark.

Surfshark VPN provider website homepage with added logo to the corner

Surfshark kan fjerne blokkeringen av Netflix-biblioteker i minst 15 land, inkludert USA, Frankrike, Tyskland, Tyrkia og Storbritannia. Hvis du kobler til servere som ikke er i noen av disse landene, blir du automatisk sendt til Netflix US.

Selv om Surfshark er lommevennlig, sparer den ikke på funksjoner i det hele tatt. Du får tilgang til tusenvis av servere i 65 land, sammen med robuste sikkerhetsfunksjoner. Kamuflasje modus hjelper for eksempel med å holde VPN-bruken din skjult, slik at du enkelt kan komme deg rundt VPN-blokker, som de som Netflix har satt opp.

Surfsharks apper er enkle, intuitive og enkle å bruke, så selv om du er ny med VPN-er, bør det være en lek å installere og sette opp Surfshark. Nettleserutvidelsen deres fungerer feilfritt med Netflix, slik at du enkelt kan komme deg rundt VPN-blokker. På toppen av det kommer hver plan med en 30-dagers pengene tilbake garanti, slik at du kan ta den på en prøvekjøring før du tar steget.

Les vår omfattende Surfshark anmeldelse for å få et bedre bilde av denne praktiske VPN-en.

Surfshark
Avtale Surf sikkert og anonymt for bare €2,30 per måned
Fra
NOK 2,30
9,0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Ikke overbevist av Surfshark? Andre billige VPN-er som fungerer med Netflix er PIA, PureVPN, BlufVPN, og FastVPN.


Siste tanker

På grunn av Netflix anti VPN teknologi, tegner mange gratis VPN-er et tomt felt når de prøver å få tilgang til Netflix. Basert på vår forskning og testing, her er de beste gratis VPN-ene for Netflix:

  1. PrivadoVPN: den generelle beste gratis VPN-en for Netflix
  2. Windscribe: den sikreste VPN-en for å se Netflix
  3. TunnelBear: et jokertegn alternativ for tilgang til Netflix

Selv de beste gratis VPN-ene kommer med alvorlige data- og båndbredde begrensninger, noe som gjør det vanskelig å nyte Netflix. Hvis du ikke ønsker å håndtere disse grensene og manglene, anbefaler vi Surfshark, vår beste billige VPN. Den kommer med en 30-dagers pengene tilbake garanti, så du kan prøve den ut. Du kan til og med bruke en Netflix VPN som Surfshark for å spar penger på Netflix abonnementet ditt.

Vil du se innhold på andre strømme plattformer? Her er noen guider for oppheving av blokkering av populære strømmer fra hele verden:

Beste gratis VPN-er for Netflix: Ofte stilte spørsmål

Hvis artikkelen din ikke svarte på alle spørsmålene dine, ikke bekymre deg. Sjekk vår vanlige spørsmål seksjon for å lære mer.

Hvilken gratis VPN fungerer med Netflix?

PrivadoVPN er den beste gratis VPN-en for Netflix takket være dens evne til å fjerne blokkering av Netflix-biblioteker selv i USA. Den kommer med topp sikkerhets- og personvern funksjoner, inkludert AES-256 kryptering og en automatisk kill-switch, noe som er sjeldent blant gratis VPN-er. Dessuten tilbyr denne VPN-tjenesten 10 GB månedlig gratis, og du får tilgang til servere i 12 byer. Lær mer i vårt beste gratis Netflix VPN-innlegg.

Hvilken VPN er best for Netflix?

Surfshark er den beste billige VPN-en for Netflix, fordi den koster bare noen få dollar i måneden og gjør en god jobb med å fjerne blokkering av Netflix-biblioteker i flere land, inkludert USA, Frankrike, Tyskland, Tyrkia og Storbritannia. Den kommer også med intuitive og brukervennlige apper som hjelper deg med å få tilgang til Netflix. Lær mer om Surfshark i vår Surfshark anmeldelse.

Hvordan endrer jeg min region på Netflix gratis?

For å endre Netflix-posisjonen din gratis, bruk et gratis virtuelt privat nettverk (VPN) for Netflix som PrivadoVPN:

  1. Last ned og installer VPN-appen for enheten din.
  2. Koble til en server i et annet land.
  3. Logg på Netflix-kontoen din og nyt en ny samling av filmer.

Merk at hvis en bestemt VPN-server ikke fjerner blokkeringen av Netflix, kan du prøve andre servere til du finner en som gjør det.

Legg igjen en kommentar