Amerikansk fotbollsspelare och hjÀlmar pÄ en skÀrm med en trofé i bakgrunden
Klicka hÀr för en kort summering
En snabbguide: Hur man kan se Super Bowl LVIII (2024) överallt

Super Bowl LVIII ligger alldeles runt hörnet. Den 11 februari Àr det nÀmligen dags och om du inte befinner dig i USA kanske du inte har tillgÄng till sÀrskilt mÄnga tv- och streamingalternativ som sÀnder det hÀr stora sportevenemanget. Som tur Àr kan du anvÀnda en VPN för att ansluta till en amerikansk eller australiensisk server och streama via amerikanska Fox eller australiensiska 7Plus. De hÀr streamingtjÀnsterna sÀnder Super Bowl gratis. Följ stegen nedan för exemplet med 7Plus och titta pÄ Super Bowl, samt den spektakulÀra halvtidsshowen med Usher, fast du Àr i Sverige.

Det finns flera gratis streams du kan vÀlja bland och vi kommer att lista fyra stycken, men i det hÀr exemplet tar vi Australiens 7plus. För att streama Super Bowl LVIII gratis med en VPN, sÄ kan du följa vÄr steg-för-steg-guide hÀr nedan:

  1. VÀlj en pÄlitlig VPN-leverantör och skapa ett konto. Vi rekommenderar Surfshark för att streama livesport.
  2. Ladda ner VPN-appen pÄ enheten som du vill streama Super Bowl LVIII pÄ.
  3. Logga in pÄ VPN-appen med kontouppgifterna som du skapat i steg 1.
  4. VĂ€lj en server som ligger i Australien om du vill streama med 7plus.
  5. GÄ till 7plus gratis livestream för Super Bowl LVIII pÄ Super Bowl Sunday och njut av Ärets kanske största sporthÀndelse!

LÀs vidare för att se de andra tjÀnsterna som vi rekommenderar för att se Super Bowl gratis var som helst i vÀrlden med en VPN.

Det Àr Äterigen dags för NFL Super Bowl (LVIII). Finalen i National Football League sÀnds direkt frÄn Allegiant Stadium i Las Vegas. Evenemanget sÀnds live i USA den 11 februari. PÄ grund av tidsskillnaden kommer matchen att visas i Sverige natten mellan söndagen den 11 februari och mÄndagen den 12 februari. Se till att du Àr redo klockan 00:30 svensk tid för Super Bowl 2024. Utöver sporten fÄr du Àven njuta av den legendariska halvtidsshowen som idag toppas med popartisten Usher.

Vill du streama Super Bowl live gratis? Och vill du veta vilka streamingtjÀnster som kommer att visa Super Bowl? Kolla in guiden hÀr nedan för att vara i god tid och inte riskera att missa nÄgot av denna spektakulÀra sporthÀndelse.

Var kan man se Super Bowl live 2024?

I Sverige Àger TV4 sÀndningsrÀttigheterna till Superbowl. Man behöver en prenumeration pÄ sportkanalerna eller nÄgot av sportpaketen pÄ streamingplattformen TV4 Play för att se Super bowl och andra NFL-matcher under sÀsongen och slutspelet.

Om du inte har tillgÄng till TV4:s sportutbud via tv eller streaming kan du vÀnda dig till (kostnadsfria) utlÀndska streams. HÀr nedan Àr nÄgra av de frÀmsta alternativen:

  • 7plus (Australien): helt gratis Super Bowl-stream.
  • Eleven Sports (Belgien): hĂ€r betalar du 6,99 € för att fĂ„ tillgĂ„ng till sportstreams dygnet runt.
  • BBC (Storbritannien): du behöver en brittisk IP-adress för att titta pĂ„ online-streamingtjĂ€nsten BBC iPlayer. HĂ€r Ă€r en mer detaljerad artikel om hur man kan titta pĂ„ BBC iPlayer frĂ„n Sverige.
  • Fox (USA): med en amerikansk IP-adress kan du titta pĂ„ denna stream gratis.

Nedan förklarar vi hur du kommer Ät ovanstÄende utlÀndska sÀndningar frÄn Sverige.

Hur kan man se Super Bowl i Sverige?

FrÄn Sverige Àr det svÄrt att komma Ät amerikanska streamingtjÀnster som sÀnder Super Bowl. Det beror pÄ sÀndningsrÀttigheterna. Genom din IP-adress kan exempelvis streamingtjÀnsten Fox se att du inte befinner dig i USA och blockerar dÀrför din Ätkomst.

Lyckligtvis kan du kringgÄ dessa geografiska blockeringar genom att anvÀnda ett VPN (virtuellt privat nÀtverk). NÀr du ansluter till en VPN-server i USA fÄr du en amerikansk IP-adress som gör att amerikanska streamingtjÀnster tror att du befinner dig i USA. Detta gör att du kan njuta av Super Bowl pÄ Fox Àven frÄn Sverige.

Naturligtvis kan du ocksÄ anvÀnda en VPN för att komma Ät streams frÄn andra lÀnder. Anslut till exempel till en brittisk server för att komma Ät BBC iPlayer.

Steg-för-steg-guide: Se Super Bowl gratis med en VPN

Med en VPN kan du enkelt och snabbt fÄ tillgÄng till utlÀndska streams. Följ bara den enkla vÀgledningen hÀr nedan med amerikanska Fox som exempel:

  1. Prenumerera pÄ en bra och snabb VPN-leverantör med servrar i USA. Vi rekommenderar Surfshark. Den hÀr VPN-tjÀnsten Àr billig och har snabba servrar i USA och mÄnga andra lÀnder. Du kan anvÀnda Surfsharks provperiod för att titta pÄ Super Bowl helt gratis. Efter matchen kan du begÀra pengarna tillbaka.
  2. Ladda ner och installera den VPN-tjÀnst som du har valt.
  3. Logga in och anslut till en server i USA.
  4. GÄ till Fox stream och njut av Super Bowl och ett blÀndande framtrÀdande av Usher i halvtidsshowen!
Surfshark
Erbjudande Surfa sÀkert och anonymt för endast 1,99$ per mÄnad + 4 mÄnader gratis
FrÄn
$ 1,99
9.0
  • Mycket anvĂ€ndarvĂ€nlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frĂ„gor!
  • Billig med mĂ„nga extrafunktioner
Besök Surfshark

Super Bowl 2024 Svensk tid

Har du stĂ€llt dig frĂ„gan ”nĂ€r Ă€r Super Bowl 2024?”. SĂ„ hĂ€r ligger det till: eftersom NFL och Super Bowl spelas kvĂ€llstid i USA betyder det att det Ă€r mitt i natten för oss i Sverige. Avsparken till Ă„rets Super Bowl Ă€r nĂ€rmare bestĂ€mt planerad till kl. 00.30 natten till den 12 februari.

Super Bowl 2023 halftime show

Halvtidsshowen Àr en viktig del av Super Bowl. Under halvtidsshowen i Super Bowl upptrÀder nÄgra av vÀrldens största artister. I Är Àr Usher kvÀllens huvudnummer.

Vill du lÀsa allt om hur man streamar NFL-matcher? LÀs dÄ vÄr omfattande artikel om hur man kan se NFL i Sverige.

Vad Àr Super Bowl?

Super Bowl Àr slutspelets finalmatch i den amerikanska fotbollsligan NFL (National Football League) som spelas den andra söndagen i februari. Idag har matchen och uppstÄndelsen kring den nÀstan gjort dagen till en högtid i USA, och matchen inkluderar upptrÀdanden i pauserna. Totalt pÄgÄr sÀndningen i nÄgra timmar.

Vem vann Super Bowl 2023

Kansas City Chiefs vann Super Bowl 2023 (deras tredje vinst i historien)! De gjorde det med siffrorna 38-35 mot Philadelphia Eagles. Philadelphia hade ledningen i halvtidspausen, men nÀr Rihanna upptrÀtt och visslan blÄste igÄng matchen igen, sÄ var Chiefs det starkare laget och spelarna fick trÀ pÄ sig de ÄtrÄvÀrda Super Bowl-ringarna.

Sammanfattning: Super Bowl live

Med cirka 100 miljoner tittare varje Ă„r Ă€r Super Bowl USA:s överlĂ€gset största sporthĂ€ndelse. Även de som inte Ă€r sportintresserade knĂ€pper pĂ„ sĂ€ndningen för att se halvtidsshowen och de roliga Super Bowl-reklamfilmerna.

Om du vill streama matchen gratis kom dÄ ihÄg de hÀr punkterna:

  • Skaffa en VPN som Surfshark.
  • Anslut till en server i Australien.
  • NĂ€r du anslutit kan du se Super Bowl LVII pĂ„ 7plus.

Och ovanstÄende exempel fungerar precis som med de andra alternativen vi rekommenderat, det Àr bara att byta serverland.

Det var allt vi hade att sÀga! Men vi har Àven tagit upp massor av olika metoder för att se andra stora sporthÀndelser runt om i vÀrlden helt gratis, eller Ätminstone till stor rabatt. HÀr nedan hittar du nÄgra av vÄra guider:

Hur man kan se Super Bowl live överallt: Vanliga frÄgor

Har du nÄgra frÄgor om hur man kan se Super Bowl online? VÄr FAQ-sektion hÀr nedan hjÀlper dig! Klicka bara pÄ en frÄga för att fÄ svaret.

Vart kan man se Super Bowl 2024 i Sverige?

I Sverige Àr det TV4-gruppen som har sÀndningsrÀttigheterna. Förra Äret sÀnde man matcherna i TV12, men i Är har man inte gÄtt ut med i vilken kanal som matchen kommer att visas i. Genom en prenumeration pÄ TV4 Play+ Sport eller TV4 Play+ Sport Total har du dock garanterad Ätkomst till NFL och Super Bowl.

Hur kan man se Super Bowl live?

Vid sidan av att titta via TV4:s utbud pÄ tv och streaming, sÄ finns det flera utlÀndska alternativ. De vi hÄller frÀmst i artikeln Àr 7Plus (Australien), Eleven Sports (Belgien), BBC (Storbritannien) och Fox (USA). Det du behöver göra Àr att registrera dig hos en VPN, ladda ner appen och ansluta till en server i respektive land. Sedan följer du eventuella ytterligare steg som streamingtjÀnsterna kan krÀva.

Var kan jag se Super Bowl 2024 gratis?

7Plus frÄn Australien och Fox frÄn USA erbjuder tvÄ utmÀrkta streamingplattformar dÀr du kan se Super Bowl gratis. Du behöver bara skaffa en bra VPN som Surfshark, och sedan ansluta till nÄgon av deras servrar i respektive lÀnder och gÄ in pÄ streamingplattformarna för att njuta av underhÄllningen.

LĂ€mna en kommentar